heerlijk hollands schlager caroussel zondag muziek alfabet

Radioplayer

Flash player niet geinstalleerd.
Download Flash here.

Home

Hallo radio vrienden en vriendinnen,

Graag heet ik jullie welkom op mijn home-page.

Op de diverse pagina's kan je mijn 'Biografie', de 'Playlisten' van mijn programma's nalezen en diverse videoclipjes waaronder de 'Hollandse tip van de week' bekijken.

Uiteraard kan je me ook contacteren via de 'Contact' of 'Interactief' pagina's. Graag wel al je contactgegevens invullen a.u.b. .

In het weekend kan u de programma's van radio LoRaLi ook beluisteren met de mediaspeler, rechts boven op deze home-page. Klik hiervoor op de 'Play/Stop' toets. U kan tevens het volume wijzigen door het balkje te bewegen.

Tijdens mijn lifeprogramma's worden de 'Programma naam', 'Uitvoerder(s)' en 'Titel' hier ook weergegeven, zo weet je wat je op dat eigenste ogenblik hoort.

Muzikale groeten en veel luistergenot met m'n programma's,

Patrick Moors.

Biografie

Enkele jaren voordat er spraken was van het fenomeen "Vrije Radio" in België, gesitueerd rond 1980, was ik reeds met muziek bezig.

Regelmatig wat plaatjes draaien en ambiance brengen op feestjes met een simpele eigen geluidsinstallatie.
Zo werden de eerste stappen gezet in het fenomeen muziek.

Dan kwam de "Vrije Radio". Samen met enkele vrienden werd in de zomer van 1980 radio "Mi Amigo" opgericht in Kuringen-Tuilt, Eén van de eerste vrije radio's in Limburg en enkel in het weekend in de ether.

Na een jaar verhuisde de radio van Tuilt naar "De kluis" in Bolderberg waar ik nog een tweetal jaar enkele programma's presenteerde totdat de radio samensmolt met radio "Hofstad" uit Beringen.

Tot aan de eerste legalisering rond 1985-1986 heb ik dan ook nog op de weekendradio "Meibroek" uit Kermt gepresenteerd.
Door deze eerste legalisering van de "Niet openbare radio's" zoals het toen genoemd werd, verdwenen dit soort "Lokale" radio's.

Na wat wikken en wegen besloot ik dan bij "Radio 2000" in Stevoort deze hobby verder te zetten. Luc, de voorzitter van deze radio was een gewezen klasgenoot van mij op het toenmalige "T.A.I." van Herk-de-Stad. Hier heb ik tot aan de overname door de 'Radio Contact groep' in 2000 wekelijks m'n ding kunnen doen op zaterdagmiddag en zondagavond.

Helaas was de denkwijze van de 'Contact groep' gericht op ketenvorming zodat de aangesloten locale radio's vanuit één centrale studio vanuit Brussel over heel Vlaanderen allemaal hetzelfde programma doorgestuurd kregen. Lokaal werd er enkel nog een paar uren per dag uitgezonden en dan nog met 'Contact' medewerkers.

Vermits de muziekmicrobe kruip waar ie niet gaan kan was er de onafhankele locale "Radio LoRaLi" waar in 2000 nog programma uren vrij waren. Samen met enkele andere collega's van "Radio 2000" ben ik dan in de lente van 2000 op deze radio van start gegaan met de presentie van een programma.

"Muziek Alfabet" is op zondagavond tussen 19 en 21 uur al meer dan 10 jaar één van m'n vaste programma's. Ondertussen zijn daar al enkele programma bijgekomen.

Op zaterdagmiddag presenteer ik ook 2 specifieke programma's. Tussen 12 en 13 uur kan u genieten van een heel aanbod van nieuwe muziekproducties van Nederlandse Schlager artiesten in het programma "Heerlijk Hollands" en tussen 13 en 14 uur komen dan de nieuwste Duitstalige schlagers aan bod in "SchlagerCarroussell".

Wil je zondagmorgen heerlijk ontwaken en/of je ochtend ontbijt nuttigen dan zit je goed voor m'n programma "Zondag" tussen 9 en 11 uur.

Programma playlisten

Kies hieronder welke programma playlist je graag wilt zien.

  • Heerlijk Hollands
  • Schlager Caroussell
  • Zondag
  • Muziek Alfabet

Hollandse tip van de week

Uw moet de flashplayer instaleren. Klik hieronder.

Get Adobe Flash player

Videoclips

Kies hieronder welke videoclip je graag wilt zien.

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
  • Video 4

Interactief

Indien u zondagavond tussen 19h00 en 21h00 graag een plaatje hoort, kan u er hier eentje aanvragen.

Naam :*

Artiest :*

Titel :*

* Verplichte velden

Contact

Hieronder kan u contact opnemen met de Patrick Moors, hij zal u zo spoedig mogelijk antwoorden.


Naam :*

E-mail :*

Onderwerp :*

Bericht :*

* Verplichte velden


Hollandse Tip - Archief

Playlist Heerlijk Hollands

Playlist Schlager Carroussell

Playlist Zondag

Playlist Muziek Alfabet

Video 1

Uw moet de flashplayer instaleren. Klik hieronder.

Get Adobe Flash player

Video 2

Uw moet de flashplayer instaleren. Klik hieronder.

Get Adobe Flash player

Video 3

Uw moet de flashplayer instaleren. Klik hieronder.

Get Adobe Flash player

Video 4

Uw moet de flashplayer instaleren. Klik hieronder.

Get Adobe Flash player